ΣυνταγήΠαίρνουμε έναν πολιτικό που δεν έχει ενοχλήσει κανένα, ψάχνουμε λίγο το παρελθόν του για να 1) βεβαιωθούμε ότι δεν έχει κάνει κανένα σκανδαλάκι και καμιά δήλωση η οποία αργότερα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα 2)βεβαιωθούμε ότι και να έχει κάνει κάτι δεν το θυμάται κανείς ΚΑΙ ( εδώ φίλες και φίλοι μεγάλη προσοχή-πρέπει να έχετε φτιάξει μαγιονέζα για να το καταλάβετε πλήρως, αλλά κάντε μια προσπάθεια) ανακατεύουμε συνεχώς ρίχνοντας στην αρχή λίγα λίγα θετικά πολιτικά σχόλια, αφού ο πολιτικός δεν έχει κόψει συνεχίζουμε με θετικά σχόλια από συναδέλφους, φίλους και παλιούς συμαθητές. Αφού ο πολιτικός έχει περάσει και αυτή τη δοκιμασία ρίχνουμε μαζί (ανακατεύοντας πάντα) ο,τι θετικό και καλό έχουμε (ναι ναι και παλιά βίντεο από οικογενειακές στιγμές) αναδρομές στο βίο του, διηγούμαστε την ιστορία με τον χιονιά που δεν τον εμπόδισε να ανέβει μέχρι τον Άι Ηλία για να περιθάλψει την παπαδιά (άμα είναι γιατρός) ή την ιστορία για τον άπορο που δεν είχε λεφτά για δικηγόρο οπότε ο πολιτικός μας, εργάστηκε αμισθεί για να λάμψει η αλήθεια... και...
έχουμε έτοιμο τον καινούριο πρόεδρο της δημοκρατίας.

σημ. Σερβίρεται κρύος

Και αφού τα κυριακάτικα έντυπα βάλαν σκοπό να μας μάθουν τα πάντα για αυτόν σήμερα Δευτέρα την σκυτάλη παίρνει ο Πρετεντέρης αύριο ο Θεοδωράκης μεθαύριο η βουλή που έχει εκλογές για ανάδειξη του νέου ΠτΔ (ποιος να βγεί άραγε;). Η εβδομάδα Κάρολου Παπούλια θα συνεχιστεί με εορτασμούς, χορούς και χειροκροτήματα: μπράβο πρόεδρε !

Υ.Γ. να και μιά φορά που άκουσα κάτι χρήσιμο από άνθρωπο της εκκλησίας.Πατέρας Άνθιμος "Κλείστε τις τηλεοράσεις"


2 σχόλια:

DiS είπε...

Εγώ κι ο Πατέρας Άνθιμος το ένα μας. Χαμπάρι δεν τον πήρα τον Κάρολο στις ΤουΒου (σάμπως τον είχα πάρει κι όταν τον είχα αφεντικό για κάτι χρόνια;).

LogΆριθμοΣ είπε...

Άνθρωποι όπως ο Στεφανόπουλος και ο Παπούλιας, άνθρωποι οι οποίοι μπήκαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στο "πολιτικό περιθώρειο", έμειναν άφθαρτοι, και με καλό προφίλ στον κόσμο.
Οι ίδιοι λοιπόν που τους περιθωριοποίησαν, οι ίδιοι τους αναδεικνύουν τώρα σε προέδρους της Δημοκρατίας.
Γιατί όπως και να το κάνουμε, τον Πόντιο Πιλλάτο όλοι τον σεβόντουσαν, αλλά κανείς δεν τον θυμάται για τον ρόλο του στην Σταύρωση, αλλά για τον μη ρόλο του.
Νίπτω τας Χείρας μου, αυτό χρειάζεται σαν πρότυπο η κοινωνία, και αυτό αντιπρωσοπεύει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τους.