Το wiinja (μου) έρχεται
Dear thalis,
Thanks for your order, we have received it and the payment correctly.

We will send your order next 1st Febrary but Unipost (Mail) and will be delivered in 10-15 days.

We’ll glad to know when you receive the package and you impression about the modchip and our service.

Once again, thanks for your order.


Gracias

Οι Ισπανοί hackers κόψαν πρώτοι το νήμα στο σπάσιμο του wii.
Κάτι που θα εκτοξεύσει τις ήδη αυξημένες πωλήσεις της big N, ευτυχώς που η Ν έχει κέρδος και από την πώληση της κονσόλας.
Το chip δεν είναι αναβαθμίσιμο οπότε δεν έχω ιδέα πόσο θα κρατήσει, υπάρχει πιθανότητα η Ν να το 'εξουδετερώσει' με το επόμενο software update και να ξαναπάρει τα σκήπτρα από τους Hackers (για πόσο όμως;)
Πάντως η αρχή έγινε από την απόφαση της Ν να χρησιμοποιήσει για την κονσόλα της τα διαδεδομένα δισκάκια dvd, ήταν θέμα χρόνου να σπάσει το κλείδωμα.
Ήδη κυκλοφορούν όλα τα παιχνίδια (περίπου 30) στα torrent-sites αλλά σε raw dump μορφή (αρχείο.rxx) ελάχιστα είναι burnable.

p.s. Βλέπω ότι μόλις τώρα κυκλοφόρησε και δεύτερο chip http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=13934

ελπίζω το επόμενο post μου να έχει φωτογραφία δισκάκια γραμμένα με μαρκαδόρο:ZELDA,RED STEEL...

3 σχόλια:

Paris Apostolopoulos είπε...

πολυ ενδιαφερον αγαπητε keep us posted!

Sitronella είπε...

Λίγο άσχετο με το ποστ, αλλά δεν βρήκα άλλο τρόπο επικοινωνίας...
Έχετε επιλεγεί να συνεχίσετε το μάλλον χαζό παιχνίδι “πες πέντε πράγματα για σένα” από εδώ [http://www.stoapeiro.gr/]. Φυσικά, είναι απολύτως προαιρετικό.

Στέλλα

press.gr@hotmail.com είπε...

"thalis said...
o γιωργάκης έχει macbook.
2:05 μμ"

Τάδε δήλωσες, λακωνικά, ως "Θαλής" στο PRESS-GR.blogspot.com, με αφορμή το άρθρο "Μια πρωτότυπη hi tech πρόταση στον Γ. Παπανδρέου".

Ωστόσο, το προφίλ σου, νεαρέ μου, δεν παραπέμπει στο σύνδεσμο του παρόντος ιστολογίου σου. Μήπως θέλεις να μας εξηγήσεις τι το σημαντικό κομίζει το καινοφανές σου σχόλιο στο δημόσιο διάλογο ενός δημοσιογραφικού ιστοχώρου; Δηλαδή, εάν είχε IBM τι θα άλλαζε;

Αναρωτιέμαι, εάν συνειδητοποίησες το νόημα του μακρυτενούς, ευρηματικού και σύγχρονου λόγου που αναδεικνύει το άρθρο ή απλούστατα θέλησες να μονολογήσεις δημοσίως, εκστομίζοντας κάτι που επιπόλαια θεώρησες ότι φανερώνει την ευφυία σου;