Όαση στην έρημο η καινούρια προσθήκη στα Vista


Σύμφωνα με το downloadsquad
στο καινούριο λειτουργικο της microsoft το χαρακτηριστικό ηχητικό σήμα έναρξης (startup sound) δεν θα μπορεί να απενεργοποιηθεί αλλά ούτε και να αλλαχτεί!
Δεν θα μπορεί να αλλαχτεί ώστε σε κάθε εκκίνηση (και επανεκκίνηση...) να ακούγεται ο ίδιος ήχος που θα σου μεταδίδει το μύνημα ότι ο υπολογιστής είναι έτοιμος και υπό τις διαταγές σου.
Αλλά πιο ωραία είναι η αιτιολογία του γιατί δεν θα μπορεί να απενεργοποιηθεί.
Πες ότι έχεις κλειστό τον ήχο του PC, με το που το ανοίξεις και δεν ακούσεις το startup sound υπό κανονικές συνθήκες θα είχες τρομοκρατηθεί (...). Τώρα όμως όχι, έδωσες λύση στο μυστήριο! έχεις κλειστό τον ήχο στο PC.

επιτέλους το ελληνικό applestore σε κοινή γραμμή με τα ξένα

Κατά τη διάρκεια κάθε keynote της apple, την παρουσίαση δηλαδή των καινούριων προϊόντων, στην κεντρική σελίδα όλων των applestore εμφανίζεται το κάτωθι μύνημα






εκτός φυσικά από το ελληνικό applestore το οποίο βρίσκεται στον πλανήτη χάπι.
Μπαίνοντας από περιέργεια να δω τι έχει στην αρχική του σελίδα την ώρα του keynote σκεφτόμουν αν θα έχει κλείσει και αυτό όπως όλα τα άλλα ή θα συνεχίζει κανονικά μη ασχολούμενο με το ανέβασμα των καινούριων προϊόντων;
και τι βλέπω;
είχε κλείσει και αυτό !












Υ.Γ. όταν αναφέρομαι στο applestore (www.applestore.gr) να διευκρινήσω ότι μόνο store δεν είναι γιατι ρητά αυτοχαρακτηρίζονται ως <<κέντρα επίδειξης >> (sic)
και μετά από την παγκόσμια πατέντα του store που δεν είναι store η δεύτερη παγκόσμια πατέντα, ηλεκτρονικο κατάστημα που για να ψωνίσεις από το σπίτι σου, σου ζητά το εξής απλό <<Επισκέπτεστε ένα από τα φυσικά καταστήματα της αλυσίδας Eurotoxo και συμπληρώνετε, με τη βοήθεια των υπαλλήλων, μια "Αίτηση Ανοίγματος Κωδικού στο Ηλεκτρονικό κατάστημα της Rainbow".>>!!!