επιτέλους το ελληνικό applestore σε κοινή γραμμή με τα ξένα

Κατά τη διάρκεια κάθε keynote της apple, την παρουσίαση δηλαδή των καινούριων προϊόντων, στην κεντρική σελίδα όλων των applestore εμφανίζεται το κάτωθι μύνημα


εκτός φυσικά από το ελληνικό applestore το οποίο βρίσκεται στον πλανήτη χάπι.
Μπαίνοντας από περιέργεια να δω τι έχει στην αρχική του σελίδα την ώρα του keynote σκεφτόμουν αν θα έχει κλείσει και αυτό όπως όλα τα άλλα ή θα συνεχίζει κανονικά μη ασχολούμενο με το ανέβασμα των καινούριων προϊόντων;
και τι βλέπω;
είχε κλείσει και αυτό !
Υ.Γ. όταν αναφέρομαι στο applestore (www.applestore.gr) να διευκρινήσω ότι μόνο store δεν είναι γιατι ρητά αυτοχαρακτηρίζονται ως <<κέντρα επίδειξης >> (sic)
και μετά από την παγκόσμια πατέντα του store που δεν είναι store η δεύτερη παγκόσμια πατέντα, ηλεκτρονικο κατάστημα που για να ψωνίσεις από το σπίτι σου, σου ζητά το εξής απλό <<Επισκέπτεστε ένα από τα φυσικά καταστήματα της αλυσίδας Eurotoxo και συμπληρώνετε, με τη βοήθεια των υπαλλήλων, μια "Αίτηση Ανοίγματος Κωδικού στο Ηλεκτρονικό κατάστημα της Rainbow".>>!!!

1 σχόλιο:

Tassos είπε...

Amazing, no? Όταν πρωτοβγήκε στον αέρα η διπλή πατέντα της Rainbow Computers/Eurotoxo πριν λίγα χρόνια πολλοί από μας στο helmug πιστέψαμε ότι απλώς οι άνθρωποι ήταν άσχετοι. Κάναμε λάθος όμως, οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι!

Πάντως αναρωτιέμαι αν η κεντρική αντιπροσωπεία αρνείται να μπει στο retail εξαιτίας των πιέσεων που δέχεται από τους μεταπωλητές της. Αντίστοιχη κατάσταση υπάρχει στην Αμερική με τις αυτοκινητοβιομηχανίες και τους dealers.