Η ορθοδοξία δείχνει τον δρόμο

Περιμένω αρκετά χρόνια να δω πότε οι ελληνικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί θα αρχίσουν να προσφέρουν τις εκπομπές τους για κατέβασμα. Να μπορείς να σεφάρεις το βράδυ σπίτι σου με την ησυχία σου και ταυτόχρονα να ακούς τον Τζούμα (87,7 9-11) που είναι πρωινός τύπος. Τώρα με την μόδα των podcast ίσως να δούμε ένα βήμα προς τα εκεί. Κατεβάζεις την εκπομπούλα σου και την ακούς όποτε γουστάρεις, πολύ θα ήθελα τώρα που έιναι μεσάνυχτα να άκουγα την πρωινή εκπομπή του Ψαριανού (92.6 12?-2).
Το μόνο podcast εν μέρει ελληνικό αλλά 100% ορθόδοξο που έχω βρει είναι αυτό
από την ελληνορθόδοξη εκκλησία στο Οχάιο, μεράκλωσες και θες έναν εσπερινό να έρθεις στα ίσα σου; NO PROBLEM !

rape me

Πρόλογος:
Η χειρότερη ταινία όλων των εποχών δε σε λυτρώνει στο 40λεπτο ώστε να σηκωθείς να φύγεις. Η χειρότερη ταινία όλων των εποχών σε κρατάει καθηλωμένο επί δυόμιση βασανιστικές ώρες ακροβατώντας ανάμεσα στο αιώνιο ερώτημα του σινεφίλ: "Να φύγω ή να μη φύγω; Ιδού η απορία". Η κακή ταινία απαντάει αμέσως "Να φύγεις". Η χειρότερη όλων των εποχών απαντάει "Κάτσε λίγο ακόμα. Μπορεί κάτι ν' αλλάξει".


Κυρίως θέμα : είδα το last days του Gus Van Sant...

Επίλογος : είμαι δυνατότερος, διαθέτω μια φράση-υπερόπλο που αποτρέπει από την αυτοκτονία τους σταρ. ΜΗΗΗ θα κάνει ταινία τις τελευταίες μέρες σου ο Gus Van Sant!

οι nirvana πάντως δεν παύουν να είναι το δεύτερο καλύτερο grunge συγκρότημα που έβγαλε ποτέ το Seattle

ως πρώην PCνός δηλώνω "Το Macmini είναι τρέλλα"


ευτυχώς που έχω ακόμα το παλιό κουτί για να ακουμπάω κάπου το μηλαράκι


στο επόμενο ποστ θα βάλω κατατοπιστικές και υψηλής ευκρίνειας φωτογραφίες για το πως κάνουμε overclock από 1.25 σε 1.42 MHz πειράζοντας την μητρική πλακέτα. Ως τότε μαζέψτε τα απαραίτητα σύνεργα Macmini, ψαλιδάκι, κατσαβίδι, σπάτουλα, κολλητήρι και ένα φραπέ.