Συγκλονιστικές αποκαλύψεις παύλα ο τίτλος πασπαρτού

Με αφορμή την επίσκεψη του Paolo Coelho στην Αθήνα στις 2 Φεβρουαρίου αλλά και το ενδιαφέρον χιλιάδων μπλογκοσελιδών για το τι θα ειπωθεί εκεί, η καθημερινόπιτα αποκαλύπτει το τέλος της συζήτησης.
Πάνω που θα έχουμε γεμίσει με υπαρξιακά ερωτήματα ο Πάολος θα δώσει την λύση-πανάκεια με την σοφία...
"Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ το σύμπαν συνωμοτεί για να το καταφέρεις"
για όποιον δεν το κατάλαβε, άμα θέλεις κάτι πάρα πάρα πολύ το σύμπαν θα διακόψει κάθε λειτουργία του (όπως τη διαστολή του) και όοοοχι μόνο θα σε βοηθήσει αλλά θα συνωμοτήσει κιόλλας μην τυχόν το πάρουν χαμπάρι τα άλλα σύμπαντα και το επιπλήξουν!
Ακούς εκεί! πρέπει κάποιος να έχει πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του για να πιστεύει ότι το σύμπαν θα ασχοληθεί μαζί του.
Ποτέ δεν συμπάθησα την κλισεδούρα του "δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω"


Το προσκλητήριο μου έπεσε από τα χέρια

Βοήθησε με θεέ μου!


Θέλω αρκετό χώρο για να ταξινομώ τα μηνύματα μου με τη μορφή συζητήσεων.Επίσης θέλω να έχω πλεονεκτήματα όπως Labels αλλά και αποτελεσματική αναζήτηση, τι να κάνω; έχω μόνο 50 ευρώ ! Ο
από δημοπρασίας θεός <- είναι εδώ

BTW όποιος θέλει να κανά invitation με ίδια προνόμια με τον Μάκη ας στείλει ένα mail.

στ'αρχιδια


στ'αρχιδια
στ'αρχιδιάκου την αυλή...

τραγουδάει η Δόμνα Σαμίου
την ίδια ώρα όμως που στην Gotham city χορεύουν ξέγνιαστα αποκριάτικους χορούς, σε κάποιο μακρινό και σκοτεινό σημειο της πόλης ο πιγκουίνος ολοκληρώνει την τελευταία του αποκριάτικη στολή, αυτή της ακρίδας!
Ο κ. Ακρίδας στην αναφορά του, η οποία αρχίζει με το αλήστου μνήμης στερεότυπο, «Διά της παρούσης αναφέρομαι μετά βδελυγμίας...», αγανακτεί μεν διότι η κ. Σαμίου δημοσιοποιεί ελευθέρως όλη την...