Ηχορύπανση τώρα

Το ανέκδοτο με τον Πόντιο οδηγό που ακούει στο ράδιο "Ειδοποιούμε όσους ταξιδεύουν στην Εθνική Οδό πως ένα αυτοκίνητο έχει μπει στο ανάποδο ρεύμα κυκλοφορίας και σπέρνει τον πανικό" και αναφωνεί "Τί ένα ρε παιδιά; Όλα ανάποδα πάνε!" το ξέρετε; (Τώρα το ξέρετε).

Λυπάμαι αλλά στην περίπτωση του Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου (Υπουργού Εθνικής Άμυνας) ισχύει το αντίθετο. Όσο περισσότεροι του "κορνάρουν" τόσο πιο αθώος και τίμιος (πόσο συχνά τη διαβάζετε αυτή τη λέξη;) με κάνει να πιστεύω πως είναι.

Υπενθυμίζω πως εδώ και 10-12 χρόνια δεν ακούγαμε ούτε ένα* "κορνάρισμα" για εξοπλιστικά πακέτα, προμήθειες και ρωσικά υπερόπλα. Και ξαφνικά εμφανίστηκαν όλα. Πιστεύει κανείς πραγματικά πως υπάρχει Υπουργός που θα κατόρθωνε να εμπλακεί σε τόσα μιζο-deals μέσα σε μόλις 9 μήνες; Αν υπάρχει, παρακαλούμε να κάνει ένα βήμα μπροστά, η Κόζα Νόστρα ψάχνει "κονσιλιέρι". (Λαλιώτη πίσω στη γραμμή, εσύ έχεις αφοπλιστεί)

Επίσης, μιας και τό 'φερε η κουβέντα, τους παρακαλώ να συνεχίσουν να κορνάρουν. Όσο πιο πολύ κορνάρουν εκείνοι τόσο αυτό σημαίνει πως ο αποδέκτης της "ηχορύπανσης" εξακολουθεί να τους ενοχλεί αφάνταστα. Και τόσο πιο ήσυχα κοιμάμαι εγώ!


*εξαίρεση οι "κυπριακοί" S-300 αλλά αυτοί ακούστηκαν για γεωπολιτικούς λόγους, κάτι σαν τους Αθηναίους με το αυτοκίνητο... πρώτα το αγοράζουν και μετά συνειδητοποιούν ότι δεν έχουν που να το παρκάρουν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

...λίγα για τους Πόντιους, ε? :)
Εγώ πάλι το ξέρω με ξανθιά οδηγό.